Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2012. Április 22. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Zalatnay Cini lesz az X-Faktor mentora?

Zalatnay Cini lesz az X-Faktor mentora?

Egy Facebookon alakult szerveződés szépen gyűlő tagjai azt szeretnék, ha idén Zalatnay Sarolta töltené be az X-Faktor egyik mentorának szerepét.

Sajtóértesülések szerint ugyan az RTL nem tervez változást a már bevált négyes fogatban, de Cininek bizony jólesik, hogy sokak látnák őt szívesen a közelgő show-ban.

- Még nem hallottam erről a kezdeményezésről, de nagyon jólesik, hogy vannak emberek, akik úgy gondolják, mentorként sokat adhatnék a tehetségeknek. Mi tagadás, nagyon sokan jönnek oda hozzám mostanában, hogy megkérdezzék: miért is nem zsűriztem valamelyik tehetségkutatóban? Ezen még nem igazán gondolkodtam el, hiszen ezekben a műsorokban neves és remek kollégáim zsűriznek vagy mentorkodnak, és eszembe sem jutna senkit kitúrni. Ugyanakkor végül is el tudom magam képzelni egy ilyen produkcióban, és biztosan igent mondanék, ha felkérnének - nyilatkozta az énekesnő az Új Ásznak.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 15:51, péntek | Bulvár

Sportfesztivál a Kanizsa Arénában

Január közepén ismételten a sportolásé volt a főszerep az új Kanizsa Arénában. Kézilabda, kosárlabda, interaktív sport- és gyerekprogramok mellet egész nap a szórakozás volt a középpontban.

2022. Január 27. 13:05, csütörtök | Bulvár

Első kiadású James Bond-kötetre is lehet licitálni egy árverésén

Eladásra kínálja Paul Gallico amerikai író magánkönyvtárát pénteken a Chiswick Auctions brit aukciósház. Licitálni lehet többek között Ian Fleming A gyémánt örök című krimije első kiadásának példányára,

2022. Január 27. 08:01, csütörtök | Bulvár

Kiderült, hogy mi a legértékesebb márka a világon

Az Apple már a második egymást követő évben lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2022-es Global 500 ranglistája alapján.

2022. Január 26. 15:06, szerda | Bulvár

Bob Dylan eladta eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak

Bob Dylan eladta teljes zenei katalógusának eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak - írta kedden a BBC hírportálja.