Városlista
2021. január 17, vasárnap - Antal

Hírek

2011. November 23. 07:11, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Uniós figyelmeztetést kapott Magyarország

Uniós figyelmeztetést kapott Magyarország

Öt tagállamot - Lengyelországot, Belgiumot, Ciprust, Máltát és Magyarországot – is figyelmeztetésben részesített az Európai Unió.

Mivel az érintett országok jövőre megsérthetik a közös költségvetési szabályokat, amennyiben felhagynak a deficit elleni kemény eljárásokkal.

A feltételezett szabálysértésre kedden Olie Rehn gazdasági biztos figyelmeztetett, s nem az első alkalommal: november elején, Brüsszelben arról számolt be, hogy bár jövőre még tartható a 3 százalékos deficithatár, 2013-ra ismét ennél magasabb hiánnyal kalkulálnak. Az Európai Bizottság már ekkor a szigorú deficit eljárások fenntartására ösztönözte a hiánnyal küzdő országokat; eszerint, ha az érintett államok jövőre lazítanak a hiánycsökkentéssel, azzal az Unió költségvetési politikájával mennek szembe

OrientPress Hírügynökség

Címkék: Európai Unió

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 13:56, szombat | Belföld

Újabb idősotthonokban folytatódik a védőoltások beadása

Az oltási tervnek megfelelően ezen a hétvégén is folytatódik a koronavírus elleni védőoltások beadása az idősotthonokban - tájékoztatta a Koronavírus Sajtóközpont szombaton az MTI-t.

2021. Január 16. 12:01, szombat | Belföld

Országot járva törtek be számtalan helyre

A Békés megyei rendőrök pénteken Budapesten elfogtak két férfit, aki a gyanú szerint országszerte több lakásba tört be - közölték szombaton a police.hu oldalon.

2021. Január 16. 09:47, szombat | Belföld

Szó szerint piacra dobták a kábítószert

A nyomozók a kutatás során több mint 12 millió forint értékű drogot foglaltak le.

2021. Január 16. 09:45, szombat | Belföld

Vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét

Vasárnap kezdődik az ökumenikus imahét, amelynek országos nyitó istentiszteletét a budapesti Szent István-bazilikában tartják - közölte a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT) az MTI-vel.