Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Augusztus 26. 05:42, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Újraéledt András herceg és volt felesége románca

Újraéledt András herceg és volt felesége románca

Brit lapértesülés szerint újraéledt András yorki herceg és volt felsége, Sarah románca.

Barátaik úgy tudják, hogy a pár ismét annyira közel áll egymáshoz, hogy végül még házasság is lehet a dologból. Csak idő kérdése, és újra fognak házasodni - idézett egy barátot a The Daily Telegraph brit konzervatív napilap online kiadása.

"Egyáltalán nem lepne meg. Csodálatos párt alkotnak együtt, és ami még jobb, hogy csodálatos szülők" - tette hozzá egy másik. 1996-os válásuk után András és Sarah közel maradt egymáshoz, mindketten a néhai Erzsébet anyakirályné, II. Erzsébet brit uralkodó édesanyja berkshire-i otthonában élnek. A hónap elején mindketten csatlakoztak két lányukhoz, a 25 éves Beatrice-hez és a 23 éves Eugenie-hez, amikor azok meglátogatták II. Erzsébetet balmorali rezidenciáján.


Az 53 éves Sarah yorki hercegnő az elmúlt 21 évben egyáltalán nem kapott meghívást Balmoralba.

2009-ben András herceg, az uralkodó harmadik gyermeke egy nem nagy nyilvánosságot kapott interjújában nem zárta ki, hogy esetleg újra feleségül veszi Sarah-t. "Újra fogunk házasodni? Hadd fogalmazzak másképp: nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni ennek lehetőségét. Van két csodálatos gyermekünk. Még mindig gondoskodunk róluk" - nyilatkozta. A yorki hercegnő szóvivője nem kommentálta a brit lapértesülést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: