Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2013. Január 14. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu

Új országokat hódított meg a Facebook

Új országokat hódított meg a Facebook

A világon már csak öt domináns közösségi hálózat maradt 2012 decemberére.

ovább folytatta világhódító útját a Facebook, amely a több mint 1 milliárd aktív felhasználójával immáron 127 országban az első számú közösségi hálózat. Vincenzo Cosenza, a közösségi médiával foglalkozó olaszországi stratéga most is elkészítette azt a világtérképet, amely a közösségi oldalak dominanciáját szemlélteti. A Facebook az utóbbi hónapokban az ázsiai régióban tudott igazán teret hódítani, így például Örményországban, Lettországban és Vietnamban. Kína és Irán továbbra is ellenáll a Facebooknak, de Oroszország sem hódol be egyelőre.

Júniusban még hét domináns közösségi oldal uralta a világot, a Zing és a Draugiem háttérbe szorulásával ez a szám ötre csökkent. Érdekesség, hogy néhány éve a Facebook többek között még Brazíliában, Mexikóban, Peruban és Indiában sem volt túl népszerű.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 10:08, csütörtök | Belföld

Drogdíler lakásában kutató rendőröktől akart kábítószert venni

A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően házkutatást tartottak a díler lakásán, amikor a gyanútlan „vevő” érkezett.

2020. Június 04. 09:41, csütörtök | Belföld

Az aktív fertőzöttek száma 1210-re változott, elhunyt 5 beteg

Újabb 23 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3954-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - tette közzé a legfrissebb adatokat a koronavirus.gov.hu oldal csütörtökön.

2020. Június 04. 07:22, csütörtök | Belföld

Csongrád-Csanád megyére változott Csongrád megye neve

Trianon századék évfordulóján Csongrád-Csanád megyére változott Csongrád megye neve csütörtökön.

2020. Június 04. 07:20, csütörtök | Belföld

Emlékülést tart az Országgyűlés

A trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából tart csütörtökön egyórás emlékülést az Országgyűlés.