Városlista
2019. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2013. Január 14. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu

Új országokat hódított meg a Facebook

Új országokat hódított meg a Facebook

A világon már csak öt domináns közösségi hálózat maradt 2012 decemberére.

ovább folytatta világhódító útját a Facebook, amely a több mint 1 milliárd aktív felhasználójával immáron 127 országban az első számú közösségi hálózat. Vincenzo Cosenza, a közösségi médiával foglalkozó olaszországi stratéga most is elkészítette azt a világtérképet, amely a közösségi oldalak dominanciáját szemlélteti. A Facebook az utóbbi hónapokban az ázsiai régióban tudott igazán teret hódítani, így például Örményországban, Lettországban és Vietnamban. Kína és Irán továbbra is ellenáll a Facebooknak, de Oroszország sem hódol be egyelőre.

Júniusban még hét domináns közösségi oldal uralta a világot, a Zing és a Draugiem háttérbe szorulásával ez a szám ötre csökkent. Érdekesség, hogy néhány éve a Facebook többek között még Brazíliában, Mexikóban, Peruban és Indiában sem volt túl népszerű.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 07:37, péntek | Belföld

Hétfőn kezdődik a gázrobbanásban megsérült szekszárdi ház helyreállítása

Hétfőn kezdődik a múlt héten gázrobbanás miatt megsérült szekszárdi társasház helyreállítása, első lépésben stabilizálják az épületszerkezetet - mondta a kivitelezést végző cég vezetője csütörtökön az MTI-nek.

2019. Október 18. 07:35, péntek | Belföld

A Nemzeti vágta és futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén Budapesten

A 12. Nemzeti vágta miatt péntektől vasárnapig a Hősök tere környékén, vasárnap pedig a NATO-futóverseny miatt lesznek forgalomkorlátozások Budán, az Alagút térségében.

2019. Október 18. 07:22, péntek | Belföld

Egyetemi hallgatók pályázhatnak klímavédelmi programokra

Klímavédelmi és fenntarthatósági pályázatokat hirdetett meg egyetemi hallgatók számára a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

2019. Október 18. 05:00, péntek | Belföld

Sikeres volt a vasúti applikáció nyári kampánya

Hetente 9500-an töltötték le a MÁV applikációt a korábbi átlagos 4100-zal szemben július vége és augusztus vége között az alkalmazást népszerűsítő figyelemfelhívó kampány hatására - közölte a MÁV csütörtökön az MTI-vel.