Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. December 08. 20:10, csütörtök | Bulvár

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Új karácsonyi dallal jelentkezett Dóka Attila

Dóka Attila- Ölelj át szentestén

December 7-én debütált Dóka Attila meglehetősen sláger gyanús karácsonyi dala az előadóművész Youtube-csatornáján, amelyet a karácsonyt megelőző készülődés, várakozás ihletett.
Gyermekként még mindannyian várjuk a karácsonyt és örömmel nézzük, ahogy körülöttünk ünneplőbe öltözik a világ, valójában ez a hetekig tartó mozzanat előzi meg a szentestét. Ahogy telnek az évek, némelyekben erősödik a készülődés, a várakozás, míg másokat nem hoz lázba, sőt… - mondta el Dóka Attila, amikor azt kérdeztük, mi ihlette a dal születését.
Az Ölelj át szentestén című dalhoz forgatott klip, egy olyan párról szól, ahol mindkét véglet megtalálható, mint a valós életben. Az ünnep azonban nem veszít fényéből, mert mindketten részt vesznek azokban a pillanatokban, amelyik a másiknak fontos.
A hivatalos videoklipet itt nézhetik meg:

Zene, szöveg, ének: Dóka Attila
Szereplők: Dóka Attila, Aszódi Júlia
Fényképezte és rendezte: Juhász Melinda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára