Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Február 24. 08:47, szerda | Kék hírek
Forrás: mti

Tűz volt egy fővárosi bútorüzletben

Tűz volt egy fővárosi bútorüzletben

Tűz keletkezett egy bútorüzlet földszintjén Budapest XIII. kerületében, a Róbert Károly körúton.

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, az oltást a fővárosi katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-t szerda éjszaka.

Az OKF közleménye szerint a tűzoltók két irányból, több vízsugárral támadták a tüzet, és néhány perc alatt eloltották az égő bútorokat. Az épületben négyen tartózkodtak, amikor felcsaptak a lángok, de mindannyian időben kimenekültek, személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

Kisdi Máté, az OKF szóvivője az MTI-nek elmondta: a mintegy 300 négyzetméteres bútorüzletben 200-250 négyzetméteren égett a tűz. A lángokat eloltották, szaknyelven szólva a tűzoltók "elfeketítették a tüzet". A tűzoltók még nagy erőkkel a helyszínen vannak, most vizsgálják át az épületet - közölte Kisdi Máté nem sokkal éjfél után.

Címkék: budapest, tűz, tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után