Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Július 15. 05:00, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Tragédia a Balatonnál

Tragédia a Balatonnál

Meghalt egy 21 éves belga férfi egy belga hírportál szerint a Balaton Soundon, ezt azonban az MTI-nek cáfolta a fesztivál sajtófelelőse.

Méhes Dóra, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap annyit mondott, valóban meghalt egy belga fiatal, de a helyszínre vonatkozó információt nem közölhet.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel az esettel kapcsolatban, amelyről részleteket a rendőrség egyelőre nem közöl. A Siófoki Rendőrkapitányság indított eljárást az ügyben, amelyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálnak.

A VTN nevű belga internetes portál információi szerint vasárnap szívleállás miatt meghalt egy 21 éves belga férfi a Zamárdiban rendezett Balaton Sound fesztiválon - írja a portálra hivatkozva a 444.hu.
Vető Viktória, a rendezvény sajtófelelőse az MTI megkeresésére cáfolta, hogy a Balaton Soundon bárki meghalt. Hozzátette, tudomása szerint a haláleset Siófokon történt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: