Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 08. 09:46, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Tóth Vera: Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás

Nagy mellei miatt esett ki Gabi?

Szombat este a Szombat esti láz legnagyobb reménységű párosa Tóth Gabi és Markó Róbert búcsúzott a versenytől. Gabi képtelen volt leplezni fájdalmát és könnyek között mondott köszönő szavakat táncpartnerének. Az énekesnő nővére, Vera a Facebookon akadt ki a döntés miatt.

- Nagyon szurkoltam Gabinak! Sajnálom, hogy nem a tehetség győzött, hanem a majomkodás. Tudom, tudom, buta kérdés ez részemről, mert ez egy showműsor, kell a cirkusz... De tartalom nélküli cirkusz, etetés, műcsillogás? Kérdem én, még meddig tart, hogy az illúzió, a valótlanság, a jópofáskodó, tartalmatlan semmik felületet kaphatnak a televízióban és egy keményen dolgozó gigatalentumot kiszorítanak mert „jaj de vicces a gangnam style és, hogy a nem tudom milyen gazda kutyapózban liheg főműsoridőben?” – puffogott az interneten Tóth Vera, aki nem tudta megemészteni, hogy a húga nem lehet ott a soron következő döntő adásban:

- Nos, anyukám is vicces, mégsem kezd el énekelni meg táncolni egy országosan nézett show-ban.. Köszönjük a szurkolást-szavazást mindenkinek! Amúgy Gabi jól érezte magát a táncban, marad is benne ebben a világban és nagyon jót tett neki lelkileg ez az egész, ez a lényeg, belőlem meg kikívánkozott a véleményem.. Szép napot! - olvasható az énekesnő Facebookján.

Egyes pletykák szerint az énekesnő azért nem tudott mindig teljesen koncentrálni a próbákon, mert hátfájással küzdött. Egy plasztikai sebész szerint Gabi implantátumán látszik, hogy jóval nagyobb, mint amit a testalkata elbír, így elképzelhető, hogy emiatt jelentkeztek a fájdalmai.

Címkék: Tóth Gabi, tóth vera

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára