Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Július 26. 14:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Több lövés is dördült Pacsán

Több lövés is dördült Pacsán

Több lövést adott le egy férfi egy flóbert pisztollyal egy pacsai családi ház udvarán. A lövésektől senki nem sérült meg, a férfit a rendőrök elfogták.

Pénteken este történt az eset a Zala megyei Pacsa egyik családi házánál. A rendőrséget állampolgárok értesítették arról, hogy valaki lövöldözik az udvaron. A szemtanúk elmondták a helyszínre érkező rendőröknek, hogy a levegőbe lövéseket leadó férfi egy Suzukival ment el a helyszínről. A rendőrök pár perccel később megállították az autót, melyben meg is találták a forgótáras flóbert pisztolyt, valamint két doboz 6 milliméteres lőszer is előkerült. A megállított férfi engedély nélkül tartotta a fegyvert és a lőszereket, ezért eljárást indítottak ellene. Az eset körülményeit még vizsgálják a rendőrök. (lm)

HavariaPress

Címkék: lövés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.