Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Szeptember 20. 16:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Temetőben rabolt ki egy asszonyt két fiú

Temetőben rabolt ki egy asszonyt két fiú

Egy 15 éves kállói fiút és 14 éves társát vették őrizetbe a nyomozók.

Egy nő tett bejelentést 2020. szeptember 18-án 14 óra 56 perckor a rendőrségre, miszerint a kállói temetőben két ismeretlen kirántotta a kezéből a táskáját és a benne lévő értékekkel együtt a helyszínről elszaladtak – közölte a rendőrség.

A rendőrök a bejelentés és a széleskörű adatgyűjtés eredményeként három órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 és 14 éves fiút.

A Pásztói Rendőrkapitányságra előállított kállói lakosokat a rendőrök rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. A hatóság tagjai előterjesztést tettek a két fiú letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.