Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. November 12. 05:52, kedd | Helyi
Forrás: red lemon media

Tankcsapda - Rock ’n’ Roll gyűjtemény cd-n, dobozban és palackozva

Tankcsapda - Rock ’n’ Roll gyűjtemény cd-n, dobozban és palackozva

November 7-től újra kapható a valaha készült összes Tankcsapda stúdióalbum. A Tankcsapda sorozat megjelenésének tiszteletére az eddigi legextrább kollekcióval lepi meg a Rézangyal a Rock ’n’ Roll és a pálinka rajongóit.

A 14 korongon az eredeti felvételek feljavított, remasterizált hangzással hallhatók. A gyűjtemény felfrissített borítót is kapott, korabeli zenekari fotóval és a dalszövegeket tartalmazó booklettel, digipack csomagolásban. A gyűjtemény érdekessége még, hogy a tizennegyedik lemezre igazi különlegességek kerültek. Két vadonatúj dal, melyből a címadó tétel, az ’IGAZI HIÉNÁK’ az Árpa Attila nevéhez fűződő Argo 2. film főcímdala is egyben. A korong ezen kívül két régi dal új verzióját és még nyolc, más albumon nem található korábbi stúdiófelvételt is tartalmaz.

Elszánt gyűjtőknek és ősrajongóknak is meglepetés lesz a gyűjtemény díszdobozos változata. Az erősen limitált, 500 sorszámozott darab nemcsak az összes kiadványt, hanem más meglepetéseket, igazi tankcsapdás relikviákat is tartalmaz. Ráadásul a díszdoboz birtokosai, ha szerencsések, november végén egy exkluzív Tankcsapda koncerten is részt vehetnek. A most megjelenő valamennyi Tankcsapda albumot, az egy éve kiadott, s azóta már 25 ezer példányban eladott ’Rockmafia Debrecenhez’ lemezhez hasonlóan kizárólag a MOL kutakon lehet beszerezni mindössze 990 Ft/db áron!

A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve egy-egy Tankcsapda dal címét viseli. A kollekció limitált számban készül, és az alkotók szerint „Minden cseppje Rock ’n’ Roll”. A Rézangyal Tankcsapda Edition négy íze: a 45%-os barrique szilvapálinka, a „Bíbor köd”, a 42%-os érlelt almapálinka a „Hatalom nélküli rend”, a 40%-os feketecseresznye pedig a „Mennyország Tourist” címet kapta.

Az 50%-os törkölypálinka, amely mind a Rézangyal csapat, mind a zenekar kedvence – „A legjobb méreg” címkével kerül forgalomba. A termékek különlegessége továbbá az egyedi ón címke, amely Lukács Laci és Sidlovics Gábor (Sidi) gitárját ábrázolja Tankcsapda logóval. Az egyedi kollekció limitált számban kapható, minden ízből 1000 darab készül, és országszerte kizárólag 270 MOL töltőállomáson lehet beszerezni. A kutak listája a https://www.facebook.com/rezangyal oldalon megtalálható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.