Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 17. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tagadja a műtéteket Julia Roberts

Tagadja a műtéteket Julia Roberts

A külföldi magazinok nem először állítják tényként, hogy Julia Roberts plasztikai műtéteknek köszönhetően néz ki évekkel fiatalabbnak a koránál. Ő ezt tagadja, de hihetünk neki?

A 43 éves színésznő egy filmbemutató miatt utazott Los Angelesbe, de alighanem jobban tette volna, ha otthon marad. Ugyanis nemcsak a filmjét, de őt magát is ízekre szedték a nem éppen jóindulatú kritikusok. "Pont olyan az egész produkció, mint amilyen a főszereplője. Julia Roberts lassan úgy néz ki, mint egy kimerevített pillanatfelvétel" - jellemezte egyikük a vetítés után a sztárt és a filmjét. Julia kikérte magának az ilyen megjegyzéseket, és kijelentette, hogy soha nem plasztikáztatná az arcát. "Sajnos olyan korban élünk, amikor a nők nem is adnak maguknak esélyt arra, hogy lássák, hogyan öregszenek, tényleg olyan borzasztó-e, amit a tükörben látnak - ismételte el szinte szóról szóra, amit már alig egy éve is elmondott az egyik női magazinban. - Soha nem plasztikáztatnék, mert azt akarom, hogy a gyerekeim tudják, mikor vagyok dühös vagy boldog, márpedig ezek a beavatkozások megölik a mimikát. Az arcunk az életünk történetét meséli el, és ennek nem arról kellene szólnia, hányszor jártunk plasztikai sebésznél." Szakértők szerint viszont pechje van Juliának, mert a filmvásznon egyértelműen látszik, hogy bizony ő is igazíttatott magán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.