Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Széttárta lábait Britney

Széttárta lábait Britney

Hiába állította helyre ázsióját Britney Spears, van, ami soha nem változik - a bugyivillantásról képtelen leszokni.

A részeges-drogos-kopasz időszakában egész albumnyi kép készült Britney Spaearsről, miközben autókból kiszállva mutogatja altestét. Többnyire alsónemű nélkül. Azóta sok minden történt vele, és szinte teljesen sínre került az élete, de a "lábtárogatás" nem tűnt el repertoárjából. Amire a hétvégi, londoni megjelenése a bizonyíték. Egykori kedvenc pophercegnőnk közel húszévnyi, paparazziktól kísértett karrier után sem tanulta meg, miként kell egy járműből megfelelően kikászálódni. De legalább már volt rajta bugyi, ami nagy fejlődés a korábbi alkalmakhoz képest. Illetve a bal kacsóján is megjelent egy eddig nem látott kiegészítő, méghozzá egy gyűrű. Ami akár azt is jelentheti, hogy Jason Trawick eljegyezte. Viszont, ha eszünkbe jut az örökbecsű szállóige - miszerint nem a nőt, hanem az ékszert kell figyelni -, akkor megállapíthatjuk, hogy nem erről van szó. Valószínűleg nem hasonló kis szívecskés ékszerrel kérnék meg a kezét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára