Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2020. Április 25. 17:05, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

A balesethez a hirtelen felháborodás vezetett. A vétkes sofőr kétszer is ok nélkül fékezett le hirtelen egy busz előtt, az ütközést követően pedig az adatai megadása nélkül hagyta el a helyszínt.

A rendőrségen a BKV egyik baleseti helyszínelője tett bejelentést hétfőn, hogy a 110-es autóbusz az Erzsébet hídon, Buda felé haladva egy személyautóval összeütközött, mert az a busz elé vágott – írta a police.hu.

A rendőrök szemlét tartottak és meghallgatták a buszvezetőt is, aki elmondta, hogy egy sávváltást követően a személyautó megelőzte a buszt, majd előtte kétszer is hirtelen lefékezett. A buszsofőr a második alkalommal már nem tudta elkerülni a balesetet, és az autónak ütközött.

Az incidenst követően mindkét jármű megállt, szóváltás is kialakult a két sofőr között, majd a férfi az autóval személyi adatainak megadása nélkül elhajtott.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei a balesetet okozó férfit azonosították, és lakcímén, illetve tartózkodási helyén is keresni kezdték a gyanúsítottat, aki ennek hatására a rendőrségre önként bement.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán az autó sofőrjét közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Címkék: baleset, budapest, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 11:07, szerda | Kék hírek

Több mint kétszáz embercsempészt fogtak már el idén

Több mint kétszáz embercsempészt fogtak el idén eddig Magyarországon, míg tavaly egész évben százötvenet - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 10. 10:08, hétfő | Kék hírek

Százharmincegy határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

131 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Augusztus 10. 08:08, hétfő | Kék hírek

Gyanúsítottakat vettek őrizetbe az érdi emberölés ügyében

A rendőrök őrizetbe vettek két gyanúsítottat az érdi emberölés ügyében, amelynek áldozatára szombaton találtak a szomszédok, mindkét gyanúsított beismerte tettét

2020. Augusztus 09. 16:04, vasárnap | Kék hírek

Két fiatal rabolt Kecskeméten

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki.