Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Április 08. 07:23, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

Száguldozva menekült egy autós a rendőrök elől Győrben

Száguldozva menekült egy autós a rendőrök elől Győrben

Megpróbáltak elmenekülni, a győri rendőrök elfogták a két férfit.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei április 7-én 16 óra 4 perckor szolgálati járművel haladtak Győrben, amikor egy Volkswagent akartak közlekedési ellenőrzés alá vonni. A sofőr a rendőri megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére nem állt meg, hanem növelte sebességét és Győrság irányába menekülni próbált. A rendőrök követték a nagy sebességgel haladó kocsit és többször megállásra szólították fel a benne ülő két férfit. A vezető ennek ellenére szabálytalanul és többször veszélyes manőverekkel haladt tovább. Töltéstavánál egy útkereszteződésbe érve megcsúszott az autó és kisodródott az út menti árokba. A sofőr és utasa ezután futva próbált a szántóföldön át elmenekülni. A járőrök utolérték őket, a két férfit elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

Megállapították, hogy a sofőr járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért őt kihallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. Utasát személyazonosságának megállapítása után szabadon bocsátották.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.