Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 18. 07:21, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Szabó Krisztián a Hungaroringen

Szabó Krisztián a Hungaroringen

Szabó Krisztián műfajt vált egy hétvége erejéig – szombaton a Hungaroringen köröz.

A Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő kétszeres junior Európa-bajnoknak eszében sincs átváltani pályaautózásra, viszont a száguldás szerelmeseként szívesen kipróbál bármilyen versenygépet.

Például az Opel Corsa OPC-t, amelyből összesen tíz van a világon, s amelyet igazán nagy kitüntetés vezetni – így azután nem hiányozhat az Opel családi fesztiváljáról sem, amelyet szombaton tartanak meg a mogyoródi Formula-1-es pályán.

A rendezvényen egyrészt bemutatják az Opel egyedülálló, kiterjesztett hatótávú elektromos autóját, az Opel Amperát (amelynek a genfi autószalonon odaítélték az Év autója 2012 címet), és a résztvevők kipróbálhatnak egy valódi DTM-verdát.

Szabó Krisztián mellett a Felix Promotion sportolói közül ott lesz a Hungaroringen Benik Balázs háromszoros abszolút bajnok raliversenyző is, aki szintén köröz majd a számára nagyon is ismerős pályán.

Az Opel családi fesztiválján az est nagy dobása a pálya 13-as kanyarjában látványos keretek között tartandó esti Tankcsapda koncert lesz az újjáalakult zenekarral és meglepetés-vendégekkel.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, csupán regisztrációra van szükség, amelyet a www.legendak.com weboldalon tehetnek meg az érdeklődők.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.