Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2012. Április 05. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Slaggal kapták el Valkó Esztert

Slaggal kapták el Valkó Esztert

Egykor a fiúk friss kútvízzel öntötték nyakon a lányokat húsvétkor. Valkó Eszternek például a slag szép emlék...

- Én nagyon szeretem a húsvéti bolondozást. Kislány koromban ilyentájt mindig nagymamámnál voltam, aki a Pilisben él egy kis faluban. Ott a legények ilyenkor körbejárnak, és bizony megöntözik a lányokat. Előfordult velem is, hogy slaggal kaptak el - az nem volt kellemes, jól meg is fáztam, mégis egy életre szóló élmény maradt. Az idén is ott fogom tölteni a húsvétot, szóval várom a környékbeli fiúkat! - üzen leendő locsolóinak a Kiskegyeden keresztül Valkó Eszter.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.