Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. December 12. 05:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Positive Communications

Sikeresen zárult Ausztriában a Naturelle Freeride Tour Europe első fordulója

Sikeresen zárult Ausztriában a Naturelle Freeride Tour Europe első fordulója

Egy tucat versenyző, síelő és snowboardos állt rajthoz Ausztriában a tízéves freeride snowboard és sí európai kupasorozat első állomásán.

A versenyt megelőző két napban folyamatosan szakadt a hó az osztrák Bad Gastein-ben, így vasárnapra, a verseny napjára tökéletes körülmények és 60 cm friss hó várta a freeride versenyzőket a pályán kívüli megmérettetésen.

A szervezőknek és a ridereknek kijutott az izgalomból. A nagy esélyesnek számító Ács Péter egy hatalmasat bukott, amikor elugrott az egyik szikláról, így férfi sí kategóriában ismét Szepessy Dávid lett az első. Snowboardban Czéh-Tóth Máté győzött, aki a world freeride tour-on 5. helyen végzett Szász Csongort utasította maga mögé.

A lányoknál Serdült Veronika szerezte meg az elsőséget, olyan bátorsággal és technikával csúszva, amelyet idáig magyar női snowboardostól még nem láthattunk. A 10 éves születésnapját ünneplő freeride verseny második fordulója, a magyar bajnokság február 1-8. lesz, a franciaországi Vars-ban.

Címkék: , , snowboard, verseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban