Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Június 19. 14:01, szombat | Bulvár
Forrás: mti - fotó: instagram.com/cristiano/

Ronaldo átlépett egy határt

Ronaldo átlépett egy határt

Elérte a 300 milliót az ötszörös aranylabdás labdarúgó, Cristiano Ronaldo Instagram-követőinek a száma.

A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon szereplő portugál válogatott sztárja lett az első ember, aki ezt a határt elérte.

A Juventus támadója, aki nemzeti válogatottjával az a magyarokat is felvonultató négyesben szerepel, az F csoport keddi meccsén a Puskás Arénában kétszer is eredményes tudott lenni Gulácsiék ellen. Ezzel 11 találatos lett a kontinensviadalok történetében, így egyedüli gólrekorderré lépett elő a labdarúgó Európa-bajnokságokon. A 36 éves játékos az örökrangsorban a francia Michel Platini elé került, aki kilenc gólt szerzett - igaz, egyetlen kontinensviadalon tette ezt, 1984-ben, míg Ronaldónak a mostani már az ötödik Eb-je.

Címkék: instagram, ronaldo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.