Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2012. Február 21. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pink hibát követett el?

Pink hibát követett el?

Már számtalan levelet kapott az énekesnő, hogy rossz példát mutat más szülőknek, amikor a kislányát a hordozóból kifele fordítva hozza-viszi. Pinket azonban nem érdeklik a kritikák.

Semmilyen hordozó eszközből nem szabad kifelé fordítani a babákat - vélekednek sokan. Az egyik gyerekeket védő egyesület, és a Helyes hordozásért! csoport is felháborodott azon, hogy többszöri megkeresésük ellenére sem kaptak választ Pinktől, aki állításuk szerint rossz példát mutat más szülőknek. Az énekesnő ugyanis a kislányát úgy hozza-viszi a hordózóban, hogy a gyereket kifele fordítja. "Ez olyan, mintha egy felnőtt embert egy toronyból kilógatnának. Ez önmagában is sokk, ráadásul tartáshibát, hátfájást és csípőfejlődési problémákat okozhat - magyarázza az egyesület egyik tagja. - Értjük, hogy a szülők szerint a gyerek már világot akar látni, de a túl sok inger is megterhelő a babáknak. És amikor kifelé fordítják a hordozóból, nincs esélye odabújni az anyjához vagy apjához, amikor erre igénye van."

Pinket azonban nem érdeklik a kritikák. Szerinte ő jobban tudja, mitől érzi jól magát a kislánya, és szerinte, amíg az orvosa nem szól, addig nincs baj azzal, amit csinál.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.