Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 10. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Paul McCartney megnősült

Paul McCartney megnősült

Alig harminc fő előtt mondta ki a boldogító igent egymásnak Paul McCartney és Nancy Shevell. A londoni fogadóirodákban pedig máris meg lehet tippelni, mennyi ideig marad együtt a pár.

Minden úgy zajlott a vasárnapi esküvőn, ahogy azt az egykori Beatles tag megtervezte. "Úgy harmincan voltunk a teremben, a szertartás egyszerű, meghitt és nagyon megható volt."- mondta a zenész régi barátja, Ringo Star. Miután a pedig a pár örök hűséget fogadott egymásnak, McCartney londoni lakásában tartottak családias hangulatú fogadást.

A menyasszony koszorúslánya a sztár legfiatalabb gyereke, Beatrice volt, aki máris "Nancy anyunak" szólítja a mostoháját.

Miközben a képekről sugárzik, milyen boldog McCartney és a felesége, mégis akadnak, akik kételkednek a kapcsolatuk tartósságában. Néhány londoni fogadóirodában máris meg lehet tippelni, meddig tart ez a frigy. Az egyik fogadó, aki szerint legfeljebb egy évig lesznek együtt, azzal magyarázta a véleményét, hogy a pár egyszerre érkezett az esküvőre, pedig ez egy régi babona szerint balszerencsét hoz.

Szerencsére mindez nem zavarja a zenészt, akinek meggyőződése, hogy ez a házassága a sírig tart.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára