Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2022. Április 06. 14:55, szerda | PR

Ösztöndíjprogramot indított a Jánosik Kft. és a DVTK

Ösztöndíjprogramot indított a Jánosik Kft. és a DVTK

Első ízben, Katona Csenge Zoé, a DVTK Kosárlabda Akadémia fiatalja, az U16-os csapat tagja lett idén az 500.000 Ft értékű DVTK-Jánosik ösztöndíj díjazottja.

A miskolci székhelyű Jánosik és Társai Kft. és a DVTK hosszú közös múltra tekint vissza. Több tíz éve működnek együtt különböző sportágakban. Ennek a partnerségnek a legújabb gyümölcse a DVTK-Jánosik díj, amelyet minden évben egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó utánpótlás játékosnak ítél oda többtagú szakmai zsűri.
A Jánosik és Társai Kft. 1989-ben kezdte meg a működését és az elmúlt 30 év alatt egy több mint ezer főt foglalkoztató nagyvállalattá nőtte ki magát. A fő profilt jelentő takarítási szolgáltatások mellett építőipari, ingatlan üzemeltetési, külterület-gondozási és biztonsági szolgálati feladatok ellátásában is nagy rutinnal rendelkeznek. Bizonyítja ezt az ötszörös MagyarBrands és háromszoros SuperBrands díjazás is.
- Miskolci cégként büszkék vagyunk az elmúlt évtizedek eredményeire és arra, hogy a megyéből indulva egy országos szinten is ismert és elismert céggé váltunk– kezdte Jánosik Lajos a Jánosik és Társai Kft. – Fontosnak tartjuk, hogy a helyi értékeket támogassuk, márpedig a DVTK-t, mint a legnagyobb régiós multisport klubot minden szempontból alkalmasnak tartjuk, hogy segítsük.
A Jánosik és Társai Kft. valamint a DVTK együttműködése több, mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A cég korábban speciális szaktudást igénylő takarítási feladatokat látott el a stadionterületén, valamint különböző szakosztályok (labdarúgás, röplabda, lovassport, stb.) mellett TAO támogatással is rendszeresen segíti a klub zökkenőmentes működését.
- Hiszem azt az örök érvényű igazságot, hogy „ép testben ép lélek". Ez a filozófia áthatja a cég mindennapjait, hisz például időről időre lehetőséget biztosítunk a dolgozóinknak zumba vagy gerincjóga órákon részvételre és évente több alkalommal is közös túrákat szervezünk. A sport és az egészséges életmód nagyszerűen összecseng a DVTK filozófiájával, ami remek alapot teremtett már a múltban is a gyümölcsöző együttműködésnek - mondta Jánosik Lajos.
A sportbeli kooperáció mellett a fiatalok támogatásában is több területen működött már együtt a DVTK és a Jánosik és Társai Kft. Az elmúlt év nyarán rendezték meg az I. DVTK Rakaczki Kupát, aminek kiemelt támogatója volt a vállalat. A nemzetközi tornán a cég különdíjában részesült a torna legjobb DVTK nevelésű játékosa. Emellett a cég a matematika és a fizika tantárgyakban kiemelkedő teljesítményt nyújtó, miskolci állami fenntartású gimnáziumokban tanuló középiskolások számára hirdetett DVTK Ösztöndíj programnak is jelentős támogatója.
- A labdarúgó torna és a tanulmányi program pozitív tapasztalatainak eredményeképp indult el bennünk az a gondolatiság, hogy szeretnénk a diósgyőri fiatalokat valamelyik módon a jövőben is kiemelten támogatni. A tanulás fontosságát egy fiatal életében nem lehet megkérdőjelezni és legalább ennyire fontos az egészséges életmód és a sport szeretete is. A kettő között teremtett egyensúly eredménye egy kiegyensúlyozott és boldog felnőttkor. Erre szeretnénk motiválni a fiatalokat és eredménye a most életre hívott félmillió forint értékű ösztöndíjprogram, amellyel minden évben egy arra érdemes diósgyőri utánpótlás sportolót kívánunk támogatni - nyilatkozta Szabó Gábor a Jánosik és Társai Kft. marketing igazgatója.
- Katona Csenge alapozó évei után két éve került át a DVTK Kosárlabda Akadémiára Tiszaújvárosból. Korosztályában meghatározó tehetségnek számít, edzéseken szépen dolgozik, iskola előtt egyéni képzéseken fejleszti képességeit. Szépen fejlődik egyéni kvalitásaiban, biztos vagyok benne, hogy a jövőben hallani fogunk még róla. Az ösztöndíj nagyon jó helyre került, a sok kitűnő sportoló közül megtisztelő, hogy Csengére esett a választás - mondta Ambrus Erzsébet, a DVTK U14-es csapatának vezetőedzője.
- Megtisztelő számunkra a Jánosik és Társai Kft. kezdeményezése, különösen az szívderítő, hogy egy mindenkori utánpótlás játékos fejlődését támogatják az ösztöndíjjal, hisz a fiatalok jelentik a jövőnket. Miskolci multisport klubként örömteli miskolci céggel együtt működni, hisz ez jól példázza a városban a régióban rejlő potenciált. Remélem, még sok ilyen nagyszerű kezdeményezéshez állhat oda a DVTK, szeretném megköszönni a klub nevében is a Jánosik és Társai Kft-nek a Csengének és a jövőbeli díjazottaknak nyújtott támogatást – zárta dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs és marketing igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 11. 15:18, szombat | PR

Tényleg egyre nehezebb jó albérletet találni?

A lakhatás központi kérdés mindenki életében.

2023. Március 03. 10:21, péntek | PR

Miért nehéz jó budapesti albérletet találni?

Az albérlet rendszerint nem az optimális megoldás akkor, ha a lakhatásról van szó. Valahogy olyan érzése van az embernek, hogy tulajdonképpen az ablakon dobja ki a pénzt.

2023. Február 22. 16:09, szerda | PR

Vízügyi igazgatóságot őriznek

Közbeszerzési eljárás keretében újra a Jánosik és Társai Kft. nyerte el az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság Miskolci Szakaszmérnökség telephelyének vagyonvédelmi feladatainak ellátását.

2023. Február 10. 09:33, péntek | PR

Hogyan zajlik manapság egy állásinterjú?

Amikor behívnak minket egy állásinterjúra, akkor a legtöbben a klasszikus formát várják, tehát bemennek személyesen, elbeszélgetnek, majd elköszönnek azzal, hogy majd értesítik a döntésről.