Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Január 06. 10:04, szerda | Belföld
Forrás: mti - fotó:MTI/Komka Péter

Óriási robbanás történt egy gyöngyösi társasházban

Óriási robbanás történt egy gyöngyösi társasházban

Gázrobbanás történt, majd tűz ütött ki egy gyöngyösi társasházban keddről szerdára virradó éjszaka, egy ember meghalt - közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő szerda reggel az MTI-vel.

Nagy Csaba elmondta: a detonáció nem sokkal éjfél után egy háromemeletes, 24 lakásos, téglaépítésű társasházban történt, eddig tisztázatlan okból. A Verseny utcai épület egy második emeleti lakása a robbanástól kigyulladt és teljes terjedelmében égett - tette hozzá.

A lángok megfékezésére Egerből, Hatvanból, Jászberényből, Hevesről, Aszódról és Bátonyterenyéről nyolc járművel érkeztek tűzoltók, akik a házból negyvenkét embert menekítettek ki, közülük hatot egy közeli általános iskolában helyeztek el, a többiek rokonokhoz mentek.

A tüzet több oldalról oltva a katasztrófavédelem munkatársai az égő lakásban egy holttestet találtak - tájékoztatott a szóvivő. A robbanásban megsérült ingatlan állapotát és az eset körülményeit tűzoltók, rendőrök és statikusok jelenleg is vizsgálják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.