Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Június 14. 12:58, hétfő | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Óriási károkat okozott egy részeg rongáló a sportcsarnokban - VIDEÓ

Óriási károkat okozott egy részeg rongáló a sportcsarnokban - VIDEÓ

Több millió forint kárt okozott a nyíregyházi Continental Arénában egy részeg rongáló, aki kinyitotta a tűzoltócsapokat, üvegeket tört be és italautomatákat borogatott

- közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

Péntekek hajnalban kaptak bejelentést a rongálásról - írták. A helyszínen azt tapasztalták, hogy a padlót mindenhol - tűzoltókészülékekből származó - fehér por és üvegszilánk borítja, a csarnok küzdőterébe tűzoltótömlőből folyik a víz, a folyóson pedig felborított, megrongált italautomatákat találtak.

A rendőrök ezután egy ittas férfire bukkantak az épületben. Mint kiderült, a 21 éves fiatalember, miután betörte egy parkoló autó szélvédőjét, felmászott a sportcsarnok oldalán az egyik vészkijárathoz, amelyet szintén betört, majd az épületben folytatta a rongálást.

A nyíregyházi férfit rongálás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. A gyanúsított a vallomásában ittasságára hivatkozott, és azt állította, hogy nem emlékszik a történtekre - olvasható a police.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére