Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Augusztus 24. 05:07, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Okostelefonon a legfontosabb budaörsi információk

Okostelefonon a legfontosabb budaörsi információk

Mostantól okostelefonokon is elérhetők Budaörsről szóló hasznos és praktikus információk.

Nagy Ildikó Emese az új fejlesztés pénteki bemutatója után elmondta: mivel Magyarországon már csaknem 2,5 millióan használnak okostelefonokat, a település vezetősége elérkezett látta az időt arra, hogy az egyre közkedveltebb új platformon is megjelenítsen városmarketinggel és lakossági tájékoztatással kapcsolatos információkat. Annál is inkább, mert az internethez hasonlóan az okostelefont is az országos átlagnál többen használják Budaörsön.

A korszerű készülékeken egyedi képek segítségével érhetik el az érdeklődők Budaörs nevezetességeit, megtudhatják az intézmények, szolgáltatások, műemlékek helyét és telefonszámát, továbbá azt is, hogy miként lehet eljutni a kiválasztott címre, mit láthatnak ott, milyen ügyeket mikor intézhetnek - sorolta a sajtóreferens.

Az alkalmazás androidos eszközözökön már most elérhető, a Google Play áruházból lehet letölteni a Budaörs név beírásával. Az iOS (iPhone) és Windows alapú okostelefonokon tíz nap múlva lesz használható a folyamatosan bővülő szolgáltatás. A letöltés ingyenes - közölte a sajtóreferens.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét