Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2012. Március 20. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Nyugdíja miatt támadták Vágót

Nyugdíja miatt támadták Vágót

Aktívan dolgozik Vágó István, pedig már nyugdíjas. Ez pedig egyeseknek szúrja a szemét.

A STORY4 műsorán március végén indul Vágó István műsora, az ÁtVágó. A legtöbben gratuláltak a csatornának a választáshoz, és már kíváncsian várják a vetélkedőt, de akadnak, akiket felháborít, hogy a viszonylag magas nyugdíja mellett Vágó továbbra is dolgozik.

"Valóban közzétettem a sajtóban a nyugdíjamat, s akkor derült ki, hogy 165 ezer forinttal a magasabbak közül való vagyok, mivel életem nagy részét állami alkalmazottként töltöttem. Vegyészmérnök voltam egy gyógyszergyárban, külkereskedő egy külkereskedelmi cégnél, majd a Magyar Televízióban is állami alkalmazottként dolgoztam, ezért akárhogy is számolunk, ez az összeg jár."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 15:51, péntek | Bulvár

Sportfesztivál a Kanizsa Arénában

Január közepén ismételten a sportolásé volt a főszerep az új Kanizsa Arénában. Kézilabda, kosárlabda, interaktív sport- és gyerekprogramok mellet egész nap a szórakozás volt a középpontban.

2022. Január 27. 13:05, csütörtök | Bulvár

Első kiadású James Bond-kötetre is lehet licitálni egy árverésén

Eladásra kínálja Paul Gallico amerikai író magánkönyvtárát pénteken a Chiswick Auctions brit aukciósház. Licitálni lehet többek között Ian Fleming A gyémánt örök című krimije első kiadásának példányára,

2022. Január 27. 08:01, csütörtök | Bulvár

Kiderült, hogy mi a legértékesebb márka a világon

Az Apple már a második egymást követő évben lett a legértékesebb márka a világon a brit Brand Finance piackutató és üzleti tanácsadó vállalat 2022-es Global 500 ranglistája alapján.

2022. Január 26. 15:06, szerda | Bulvár

Bob Dylan eladta eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak

Bob Dylan eladta teljes zenei katalógusának eredeti hangfelvételeit a Sony Musicnak - írta kedden a BBC hírportálja.