Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Október 11. 14:28, péntek | Belföld
Forrás: MNO

Nem teljesíti a Samsung terveit a Galaxy S4

Nem teljesíti a Samsung terveit a Galaxy S4

Komolyabb piaci szereplésre és az iPhone-ok magasabb árára számított a Samsung, amikor megalkotta a Galaxy S4-et.

A Galaxy S4 tavaszi bemutatója után a fél világ hangos volt a Samsung készülékétől. A reakciók nem voltak meglepőek, az Apple iPhone-ja mellett a Galaxy S sorozat az, melynek bemutatására némi túlzással mindenki odafigyel. Nem csoda hát, hogy a dél-koreai óriás nagy várakozásokat fűzött a modellhez, ám úgy néz ki, ezek nem teljesültek.

Az információ Peter Misek elemzőtől származik aki szerint a Samsung az utóbbi időszakban jelentősen csökkentette a szállított készülékek mennyiségét, mivel több nagy szolgáltatónál sem szerepelt úgy a telefonja, ahogy kellett volna. Példaként a japán NTT Docomót említette, mely nemrégiben kivette kínálatából a mobilt.

Misek szerint az elmaradt sikerek legfőbb okozója az Apple, az amerikai vállalat ugyanis nem emelte meg olyan mértékben az iPhone modellek árait mint ahogy a Samsung tervezte, ezzel pedig komoly konkurenst teremtettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;