Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. December 31. 05:20, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Nem teljesít fényesen az amerikai mozikban az új Bieber-dokumentumfilm

Nem teljesít fényesen az amerikai mozikban az új Bieber-dokumentumfilm

A Justin Bieberről szóló új dokumentumfilm mindössze 4,3 millió dolláros bevételt produkált az észak-amerikai mozikban a megjelenését követő öt napon, ezzel jócskán elmaradt a kanadai popénekes első filmjének sikereitől.

A filmet forgalmazó Open Road Films szerint a fiatal előadó Believe című koncertfilmjének összköltsége mindössze ötmillió dollár volt és nagyjából ugyanekkora összeget fordítottak a film népszerűsítésére is. Az alkotók kifejezett célja volt, hogy kizárólag Bieber rajongótáborát szólítsák meg. Az alkotás mindenesetre jócskán elmarad a popsztár 2011 februárjában bemutatott Never Say Never című dokumentumfilmjétől.

Az Észak-Amerikában 29,5 millió dolláros nyitóbevételt produkáló Never Say Never összesen 73 millió dollárt hozott a konyhára, és ezzel minden idők legsikeresebb koncertfilmje lett az Egyesült Államokban. A mostani előrejelzések szerint ezzel szemben a Believe, amelyet a kanadai popénekes első koncertfilmjét is jegyző Jon M. Chu rendezett, talán eléri a tízmilliós határt.


A Believe lekörözte Katy Perry: Part of Me című dokumentumfilmjét a legrosszabb nyitóbevételt produkáló új - fiatal popénekesekről szóló - dokumentumfilmek mezőnyében. Perry filmje tavaly nyáron szerény 7,1 millió dolláros nyitóbevételt hozott - adta hírül a The Hollywood Reporter online kiadása.

Elemzők szerint az új Bieber-dokumentumfilm iránti érdeklődés hiánya talán azzal magyarázható, hogy az ifjú popsztár viselkedése alaposan megváltozott az utóbbi időkben, és az édesanyák talán már nem szívesen engedik el új koncertfilmjére fiatalabb gyermekeiket.

Címkék: bevétel, film, kultúra, USA

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.