Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Október 11. 08:42, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Na ne már? Lorán Lenkét a Plaboy címlapjára?

Na ne már?  Lorán Lenkét a Plaboy címlapjára?

Árpa szerint...

A Star magazin arra volt kíváncsi, hogy hazánk ismert férfijai kik miatt kapnák le az újságárusok polcairól a legkeresettebb férfimagazint, hogy megcsodálják benne a művészi aktfotókat. Érdekes válaszok születtek.

Havas Henrik:
- A magyar nők közül, ha választanom kéne, hogy kit látnék szívesen, akkor azt mondom, hogy ha vissza lehetne fiatalítani Kánya Katát harminc évvel, őt szívesen megnézném.

Gianni:
- Nekem a kreol bőrű csajok az eseteim. Egy barna vagy szép fekete hajú hölgyet szívesen megnéznék, főleg hogy a természetes fekete lány nagyon ritka. Egyáltalán nem zavarna az sem, ha lenne rajta egy kis úszógumi, szerintem sokkal szebb egy nem tökéletes nő, mint hogy photoshoppal megszerkesztett képet nézegessek.

Árpa Attila:
- Lorán Lenke. Nem viccelek! Rá kíváncsi lennék ruha nélkül. Nyolcvanöt évesen még mindig dögös nőnek tartom. Én egyébként sem a magyar celeb nőkkel, sem a fiatal szilikonos nyuszi lányokkal nem tudok mit kezdeni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.