Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2012. Május 09. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Milliós emlékművet állít Mary Zsuzsinak az aranyember

Méltatlannak érezte a Klapka család, hogy sem a rokonok, sem pedig a rajongók nem tudják leróni tiszteletüket a karácsonykor elhunyt énekesnő emléke előtt, ezért úgy döntöttek, síremléket állítanak Zsuzsinak.

A milliós márványdíszt közösen tervezték meg, és a szakemberek máris nekiláttak a nem mindennapi emlékmű elkészítésének.

- Anyák napján összeült az egész család és kellemes hangulatban elfogyasztottuk az ebédet. Egyáltalán nem szomorkodtunk, csakis a szép emlékeket elevenítettük fel. Vidám képeket nézegettünk és nagyon sokat mosolyogtunk - kezdte az Új Ásznak Klapka, aki bármennyire is szerette volna feledtetni családjával a szörnyű tragédia nyomasztó emlékét, még egy elintézetlen feladat várt rájuk.

- Dennis, a nagyobbik fiam egyedül ment ki intézkedni a temetőbe, hogy méltó síremléket tudjunk állítani édesanyjának. Eddig sajnos nem volt olyan hely, ahol leróhattuk volna tiszteletünket Zsuzsi előtt a temetőben, mivel a hamvait szétszórták a szökőkúttal, ezért éreztük szükségét a márvány emlékműnek. A Fiumei úton, a temető hátsó részén van olyan rész, ahová az urnákat tudják elhelyezni a hozzátartozók. Ugyan Zsuzsi hamvait már nem tudjuk ide elhelyezni, de legalább a virágot lesz hova rakni - folytatta a napilapnak az aranyember.

- A fiam tíz évre megváltotta a sírhelyet, kifizetett minden költséget és megrendelte a kék márvány emlékművet, melyen arany felirattal lesz olvasható a név, és hogy mettől meddig élt - mesélte a tehetős üzletember, aki többek közt azt is elárulta, hogy mekkora a költsége a családja által tervezett "síremléknek".

- Nem számít a pénz! Bérlése tíz évre közel negyvenezer forint, tehát nem egy nagy összeg. A márványdísz pedig várhatóan egymillió forintba fog kerülni - tette hozzá.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.