Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Március 24. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti - fotók: MTI/Mihádák Zoltán

Mentővel ütközött és meghalt egy motoros a fővárosban

Mentővel ütközött és meghalt egy motoros a fővárosban

Meghalt egy motoros, miután összeütközött egy mentőautóval a VII. kerületi Rottenbiller utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat a Wesselényi utca, valamint az István utca irányába terelik.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére azt közölte, a mentőegységet egy terhes nőhöz riasztották; megkülönböztető jelzéseiket használva haladtak, amikor a kereszteződésben egy motoros oldalról nekik ütközött.

"A baleset következtében a motorkerékpárt vezető férfi olyan súlyos belső sérüléseket szenvedett, hogy az azonnal megkezdett újraélesztési kísérlet ellenére életét vesztette" - írta Győrfi Pál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.