Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Január 05. 09:01, szerda | Belföld
Forrás: mti - Fotó: police.hu

Megöltek egy férfit Bajóton

Megöltek egy férfit Bajóton

Holtan találtak egy férfit a Komárom-Esztergom megyei Bajóton, az ügyben halált okozó testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Hozzátartozói találtak rá egy 63 éves férfi holttestére Bajóton 2022. január 4-én kora délután. A helyszínre kiérkező orvosszakértő megállapította, hogy az áldozat halálát idegenkezűség okozta. Az Esztergomi Rendőrkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai azonnal megkezdték az adatgyűjtést az elkövető azonosítása érdekében - közölte a rendőrség.

Mindössze hat órára volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a férfi 37 éves élettársát, akit emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A nő beismerő vallomást tett.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni