Városlista
2021. január 18, hétfő - Piroska

Hírek

2011. Október 25. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey és férje, Nick fél évig gondolkodott, megmutassák-e ikreiket a világnak. Most megtették, sőt egy weboldalt is készítettek, ahol igazi családi képeket láthatunk róluk. Semmi smink és beállítás.

"Nem akartuk, hogy az újságok címlapjain szerepeljenek. Ugyanakkor, annyi csodás percet kaptunk tőlük, hogy mi is, mint minden szülő, büszkélkedni akartunk velük"- kezdi az édesapa. Annak idején terhessége ötödik hónapjáig tagadta Mariah Carey, hogy babát vár, érthető módon, hisz sokat küzdött értük és nem akarta elkiabálni a jó hírt. Most, hogy minden jóra fordult és férjével házasságuk legszebb pillanatait élik, bevallották, hogy termékenységi kezeléseken vettek részt. Az első alkalom azonban vetéléssel végződött. Aztán, amikor végre sikerült, és az ultrahangon kiderült, hogy ikreik lesznek, a házaspár megrémült. "Csodálatos érzés volt, ugyanakkor nagyon ijesztő is hirtelen - vallotta be Mariah. - Nem fogtam fel azonnal, hogy édesanya leszek, nem mertem hinni benne. Ezért is titkoltam, ameddig lehetett. Nem bírtam volna elviselni még egy kudarcot, ha elveszítem őket."

A végén minden jóra fordult, és a pár az ikrek születése után hat hónappal így nyilatkozott: "Szülőnek lenni a legfantasztikusabb élmény, egy teljesen új világ. A szeretet, amit érzünk az ikrek iránt, olyan utakat nyitott meg előttünk, amiről eddig álmodni sem mertünk."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.

2021. Január 15. 13:00, péntek | Bulvár

Új közép-európai erősember szervezet indult

A profik amatőröknek is népszerűsítik a sportágat