Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2011. Október 25. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey és férje, Nick fél évig gondolkodott, megmutassák-e ikreiket a világnak. Most megtették, sőt egy weboldalt is készítettek, ahol igazi családi képeket láthatunk róluk. Semmi smink és beállítás.

"Nem akartuk, hogy az újságok címlapjain szerepeljenek. Ugyanakkor, annyi csodás percet kaptunk tőlük, hogy mi is, mint minden szülő, büszkélkedni akartunk velük"- kezdi az édesapa. Annak idején terhessége ötödik hónapjáig tagadta Mariah Carey, hogy babát vár, érthető módon, hisz sokat küzdött értük és nem akarta elkiabálni a jó hírt. Most, hogy minden jóra fordult és férjével házasságuk legszebb pillanatait élik, bevallották, hogy termékenységi kezeléseken vettek részt. Az első alkalom azonban vetéléssel végződött. Aztán, amikor végre sikerült, és az ultrahangon kiderült, hogy ikreik lesznek, a házaspár megrémült. "Csodálatos érzés volt, ugyanakkor nagyon ijesztő is hirtelen - vallotta be Mariah. - Nem fogtam fel azonnal, hogy édesanya leszek, nem mertem hinni benne. Ezért is titkoltam, ameddig lehetett. Nem bírtam volna elviselni még egy kudarcot, ha elveszítem őket."

A végén minden jóra fordult, és a pár az ikrek születése után hat hónappal így nyilatkozott: "Szülőnek lenni a legfantasztikusabb élmény, egy teljesen új világ. A szeretet, amit érzünk az ikrek iránt, olyan utakat nyitott meg előttünk, amiről eddig álmodni sem mertünk."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.