Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2020. Április 21. 16:57, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Lui retteg a nyúltól is - VIDEÓ

Lui retteg a nyúltól is - VIDEÓ

Varázslatos műsor volt az ANDONIK Sztártitkok adása a Lakihegy Rádióban, hiszen Lui a bűvész volt Ricky vendége. Az illuzionistával kapcsolatban már az is csoda, hogy varázsló lett.

„Ez egy teljes véletlen, hiszen egy általános iskolai barátom csalt el egy bűvész szakkörre, ahol azonnal megfogott ez a világ. Szerelem első látásra volt ez az egész, amikor azt láttam, hogy a haverom kezében egy labdából négy lett.”
Azóta persze már előrébb jár, nemcsak a labdák sokszorozódnak. Luinak rengeteg saját száma van, amelyek többsége egyedi.

„Nagy kihívás ez és nem is biztos, hogy működik majd egy ötlet, de eddig azért többségében bejöttek a gondolatok. Nekünk is fejlődnünk kell. Nem maradhatunk le, hiszen ma már mobillal, vagy tablettal is csodákat lehet tenni, de nekünk fejlődnünk kell. Néha magam is meglepődőm azon, amit látok, de azért rájövök a megoldásra.”
Luiról nem mindenki tudja, hogy ő világrekorder a szakmájában. Ehhez is kellett az egyediség és az ötlet.

„A maratoni bűvészet csúcstartója vagyok, vagyis a leghosszabb, harmincegyórás műsor az enyém. Ennyi időn keresztül szórakoztattam folyamatosan a nézőket. Egyelőre még senki sem vállalkozott arra, hogy megdöntse ezt a rekordot.”
A Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok műsorában a családjáról is mesélt Lui, aki elismerte, hogy ha egy társaságba bekerül egy bűvész, akkor az szórakoztató, de hosszú távon azért unalmas.

„A feleségem is a show világából származik, hiszen táncos volt és amikor megismerkedtünk, akkor tudta, hogy mi az életcélom. Szerencsére nem kell elhagynom a házunkat, ha próbálni akarok, mert van egy termem erre otthon. Itt még a fiaim is meg tudnak nézni és már van néhány jó meglátásuk is. Bízom benne, hogy lesz olyan, aki továbbviszi majd ezt az egészet.”

Luinak két fia van, egyikük öt, a másik kilenc éves. A bűvész szerint mindketten különlegesek és nagy sikernek tekinti, hogy az okoseszközöket a háttérbe szorították, inkább társasjátékoznak, vagy sportolnak. Persze a helyzet nem nehéz, hiszen Luiban saját bevallása szerint még mindig él a gyerek.

A bűvészek élete és munkája csupa titok, de éppen attól érdekes az egész, hogy ezeket nem árulja el, ugyanakkor Ricky nem hagyta magát és ki is derült, hogy mit titkol a bűvész.

„A bűvészek közül sokan dolgoznak állatokkal. Bevallom, én viszont rettegek az állatoktól. Kaptam egy felkérést, amely arról szólt, hogy egy forgatáson, egy nyulat kell kihúznom a kalapból. Minden bajom volt… Nagy nehezen sikerült meggyőzni a rendezőket arról, hogy az állatvédők nem örülnek majd, így aztán végül az lett, hogy a nyuszi eleve benne volt a kalapban és ezzel együtt kellett felemelni. Nálam nem látnak majd állatos számokat, mert nem nyúlok hozzájuk.”

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.

2020. Augusztus 11. 07:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Cory a Happy Gang-ből - VIDEÓ

Mivel tartja formában magát Cory a Happy Gang-ből? Hogyan tartsuk magunkat fiatalon? Válaszok a videóban!