Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Október 26. 05:02, péntek | Belföld
Forrás: mti

Lezárás az M1-esen a hétvégén

Lezárás az M1-esen a hétvégén

Az M1-es autópálya felújítása miatt a hétvégén lezárják a Győr felé vezető oldalon a bicskei le- és felhajtót - közölte a Magyar Közút csütörtökön az MTI-vel.

A kivitelezők a csomópontnál aszfaltozni fognak.

A korlátozást már a zsámbéki csomópont előtt jelezni fogják. Azok, akik Bicskére szeretnének eljutni, az 1-es főút zsámbéki és a tatabánya-óvárosi csomópontja között kerülhetnek - olvasható a közleményben.

Ezzel párhuzamosan az 1-es főút Fejér megyei érintett szakaszán a 7,5 tonnás súlykorlátozást a munkák idejére időszakosan felfüggesztik.

A felújítási munkák mellett az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán az 51-es és 54-es kilométerek közötti sávelhúzásos terelésének bontását is elkezdik szombat reggel a szakemberek, ha azt az időjárás is engedi. A bontás ideje alatt ezen a szakaszon a forgalom egy sávon haladhat majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.