Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2020. Május 04. 13:55, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Letartóztatták a szüleire késsel támadó férfit Nógrád megyében

Letartóztatták a szüleire késsel támadó férfit Nógrád megyében

Letartóztattak egy 56 éves férfit, aki részegen késsel támadt szüleire, és bántalmazta édesapját a Nógrád megyei Héhalomban - erről a megyei főügyész tájékoztatta az MTI-t hétfőn.

Bóna Gyula elmondta: a gyanúsított április második felében szabadult korábbi elzárás büntetéséből, majd a szüleihez költözött.

A férfi korábban is italozó életmódot folytatott, ittas állapotban rendszeresen tanúsított emberi méltóságot súlyosan sértő, megalázó magatartást a szüleivel szemben, akik gyakran veszekedtek vele, és - eredmény nélkül - kérték őt az italozás abbahagyására, valamint az elköltözésre.

Április 29-én délután agresszív viselkedése miatt anyja felhívta a rendőrséget, mire a férfi a konyhaszekrény fiókjából elővett egy konyhakést, és azzal közelített szüleihez.

A szülőknek együttes erővel sikerült kicsavarni a kést a kezéből, a dulakodás során a gyanúsított arcon fejelte 79 éves apját, majd ököllel arcon is ütötte, amitől az orrcsontja zúzódott.

A dulakodásnak a rendőrség érkezése vetett véget.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványára, a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés veszélyének megakadályozása érdekében a nyomozási bíró elrendelte a férfi letartóztatását - közölte a főügyész.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 04. 08:52, kedd | Kék hírek

Halálos baleset történt Szabadszentkirály és Szentlőrinc között

Két autó összeütközött, a balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek Szabadszentkirály és Szentlőrinc között kedd reggel - tette közzé a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

2020. Augusztus 03. 16:00, hétfő | Kék hírek

Részegen vezetett kamiont egy sofőr az M1-es autópályán

A sávját sem tudta tartani, jobbra-balra kacsázva közlekedett egy részeg bolgár kamionos, akit a rendőrök az M1-es autópályán állítottak félre

2020. Augusztus 03. 09:58, hétfő | Kék hírek

Százötvennél több határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

154 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Augusztus 02. 09:52, vasárnap | Kék hírek

Gyilkosság történt Csepelen

Holtan találtak egy férfit Csepelen, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) halált okozó testi sértés gyanújával nyomoz - közölte a rendőrség vasárnap reggel a honlapján.