Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Március 10. 05:00, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Letartóztatásba került a kislángi kettős emberölés gyanúsítottja

Letartóztatásba került a kislángi kettős emberölés gyanúsítottja

Jogerősen elrendelte a kislángi kettős emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását, és - az előzetes pszichiáter-szakértői vélemények alapján - az elmeállapota megfigyelését is a Székesfehérvári Járásbíróság

- tájékoztatta a Székesfehérvári Törvényszék kedden az MTI-t. A közlemény szerint nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetettet emberölés bűntette miatt folyik eljárás a férfi ellen.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggel azt közölte, hogy a 26 éves gyanúsított részletes beismerő vallomást tett.

A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi vasárnap hajnalban Kislángon bemászott egy Szabadság utcai ingatlan udvarára, és a füstölőből húst vett el. A házban élő 81 éves nyugdíjas férfi és 73 éves élettársa azonban észrevette őt, és próbálta megakadályozni, hogy elmeneküljön a lopott áruval. A fiatal férfi ezért késsel többször megszúrta az idős embereket, akik súlyos sérüléseikbe a helyszínen belehaltak.

Az elkövető a holttesteket az udvaron lévő vízóraaknába rejtette, és faágakkal letakarta, majd elmenekült a helyszínről.

Vasárnap reggel egy férfi értesítette a rendőrséget, hogy nem találta otthon ismerősét, de az udvarán vérnyomokat látott. A rendőrök ezután rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni