Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Július 26. 07:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Látta a cserbenhagyó teherautót?

Látta a cserbenhagyó teherautót?

Árokba borult az a kisteherautó, amelynek sofőrje azért rántotta félre a kormányt, mert egy szembe jövő teherautó pótkocsija átlógott a felezővonalon.

A Mélykút és Jánoshalma között hétfő délelőtt történt balesetben a kisteherautó sofőrje és utasa megsérült. A teherautó megállás nélkül továbbhajtott.

Egy Mercedes furgon haladt Mélykút és Jánoshalma között hétfő délelőtt, amikor egy szemből közeledő teherautó pótkocsija a kanyarban átlendült a másik sávba. Ettől megijedt a kisteherautó sofőrje, félrerántotta a kormányt, a jobb oldali árokba hajtott, ahol aztán ellenkormányozott, így átpördült a bal oldali árokba, végül a szántóföldön felborult. A balesetben a Mercedes sofőrje, egy 47 éves kecskeméti férfi és utasa, egy 46 éves nagykőrösi férfi megsérültek, a mentők mindkettőjüket kórházba szállították. A pótkocsis teherautó megállás nélkül elhajtott a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi a cserbenhagyót. (lm)

HavariaPress

Címkék: cserbenhagyó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.