Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. December 06. 18:01, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kiskutyán segítettek az ózdi nyomozók

Kiskutyán segítettek az ózdi nyomozók

Sorsára hagyott kiskutyán segítettek az ózdi nyomozók.

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói, Stijacic Stevan hadnagy és Blahota Gábor főtörzsőrmester november 30-án reggel szolgálati feladataik ellátása során az egyik ózdi bevásárlóközpont pakolójában egy magára hagyott kiskutyára lettek figyelmesek.

A rendőrök az átfázott csöppséget azonnal pulóverükbe takarták, majd bevitték a rendőrkapitányságra, ahol megetették és ellátták a kisállatot. A kutyus az éjszakát az egyik megtalálójánál töltötte.

Jótevője reggel egy helyi állatvédőnek adta át a kiskutyát, aki gondját viseli a kölyöknek, ameddig megerősödik és felcseperedik annyira, hogy végleges gazdit találjanak neki.

Címkék: ózd, kutya, nyomozós, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.