Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Október 30. 10:44, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kinevette Ganxsta férfiasságát a nővérke

Kinevette Ganxsta férfiasságát a nővérke

..és ez mi?

Intim, kínos titkaikról vallottak a Heti Hetes sztárjai. Hajdu Steve, Ganxsta Zolee és Bajor Imre leplezetlen őszinteséggel mesélték el a nézőknek, milyen zavarba ejtő esetek történtek meg velük.

– Egy színészt játszottam, ez már önmagában nagy paródia volt. Azt kérték a sexjelenetemben, hogy legalább a fenekemet mutassam meg. Mondták, hogy vegyem le a gatyámat. Gondoltam, hogy előtte azért megnézem, hogy mit mutatok. Valami miatt nem hoztam a formámat, úgyhogy próbáltam tuningolni a dolgot. Becsukták az ablakokat, fűtöttek, próbálkoztam, de semmi. Végül az egész filmből kimaradt ez a blokk, még jó is – mesélte Hajdu Steve.
– Én bőrgyógyásznál jártam hasonlóképp. Eleve megalázó, amikor a nagyon fiatal nővérke először felteszi a szemüveget, és mondja, hogy vegyem elő. Éreztem, hogy most nem vagyunk olyan tehetségesek. Kitettem, de egyből mondtam, hogy nem ilyen szokott lenni. Erre jött tőle a kérdés: ez az?! – mesélte mosolyogva Ganxsta Zolee.
– Az sem jó, ha a csókjelenetnél vidéki kislány a partnered. Halál komolyan mondom, hogy minden előadás előtt szépen összevagdosott egy hagymát, majd megette egy darab szalonnával. Szóltam is a rendezőnek, hogy mondja meg neki finoman, hogy fejezze be. Két nappal később bementem az öltözőbe, erre látom, hogy ott van a hagyma. Mondta, hogy oké, de a szalonnát elhagyta! – tette hozzá nevetve Bajor Imre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.