Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Szeptember 29. 11:35, vasárnap | Külföld
Forrás: webhir.com

KIIRTOTTA CSALÁDJÁT A 14 ÉVES FIÚ

KIIRTOTTA CSALÁDJÁT A 14 ÉVES FIÚ

Egyelőre nem tudni mi vitt rá egy amerikai tinédzsert arra, hogy kivégezze szeretteit. A srác rájuk gyújtotta a házat.

Péntek éjszaka felgyújtotta a családi házukat a tizennégy éves Sam Vonachen, aki a mai napig nem adott magyarázatot a tettére. A gyorsan terjedő lángok elől nem tudott elmenekülni húga, Audrey és a 47 éves édesanyja Karia sem, mindketten súlyos égési sérülésekkel és füstmérgezéssel kerültek kórházba, de a gondos orvosi kezelések ellenére sem tudták megmenteni az életüket.

A családfő, Steneven túlélte a vészt, ő kiugrott az első emeleti teraszról, könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező tűzoltók Samet az udvaron találták, mindenki azt hitte, hogy ő is kimenekült a házból, de később kiderült, hogy csak addig volt bent, amíg tüzet rakott. A vizsgálatok szerint egy hosszabbítóra locsolt éghető folyadékot, hogy a tűzvizsgálók azt higgyék elektromos zárlat okozta a bajt. A fiút letartóztatták, kétrendbeli előre megfontolt emberöléssel és gyújtogatással vádolják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.