Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Október 09. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Két éve nem keresi kisfiát Kovács Lázár

Két éve nem keresi kisfiát Kovács Lázár

A pénteki napon ismét tárgyalóasztalhoz ült Kovács Lázár és egykori szeretője, Bíró Andrea. A tartásdíjért folyó per lezártnak tekinthető, viszont a gyermekelhelyezésben ismét nem tudtak dűlőre jutni a felek.

- A bíróság által megállapított 50 ezer forintos tartásdíjban már egy évvel ezelőtt meg tudtak volna állapodni a felek peren kívül - nyilatkozta az Új Ásznak a fiatal édesanya ügyvédje, dr. Hyross Virág. - Lázárék álláspontja szerint azonban Andreának és fiának mindössze 11 ezer forint jár, így nem tudtunk megegyezni. A bíróság megállapította az általunk - peren kívül - javasolt összeget, így egy évre visszamenőleg az édesapának 240 ezer forintot kell kifizetnie fia után - nyilatkozta az ügyvéd, aki szerette volna hivatalos keretek között meghallgatni Kovács Lázár feleségének véleményét arról, hogy mennyibe kerül álláspontja szerint egy gyermek eltartása havi szinten, azonban az édesanya nem jelent meg a tárgyalóteremben betegségre hivatkozva.

- Bíró Andrea nem akadályozza, hogy Kovács Lázár láthassa gyermekét. Az édesapa az, aki két éve nem kereste fiát, miközben Andrea végig biztosította számára a lehetőséget. Szeretnénk ezúttal valóban peren kívül megegyezni a kisfiú felügyeletét illetően. Mi is csak azt tartjuk szem előtt, hogy neki mi a legmegfelelőbb - tette hozzá az édesanya jogi képviselője.

A sztárszakács ügyvédje, dr. Ruttner György szűkszavúan kommentálta a történteket. - Mivel a határozat még nem emelkedett jogerőre, 15 napunk van ügyfelemmel, hogy fellebbezzünk. Még bizonytalan, hogy Kovács Lázár melyik utat szeretné választani, fellebbez-e vagy sem - mondta az ügyvéd a napilapnak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára