Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2012. Április 14. 07:23, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Katy Perrynek elege van a hírnévből

Katy Perrynek elege van a hírnévből

Rosszul viseli az ismertséget Katy Perry. Ha teheti, inkább el is rejtőzik a világ elől.

Bár a karrierjét nem akarja derékba törni, a hírnévből elege van Katy Perrynek. Az énekesnő azt mondja: ez csak "egy gusztustalan mellékterméke" annak, amit csinál, és ha tehetné, szabadulna is tőle, de mivel zenélni szeret, kénytelen elviselni - legalábbis egy bizonyos szintig. Ha ugyanis módja van rá, akkor azért inkább igyekszik elbújni a világ elől.

"Nem kértem, hogy így legyen, de ez velejárója a karrieremnek - árulta el az énekesnő. - Amikor dolgozom, tudomásul is veszem, bár olyankor is törekszem rá, hogy a lehető legkevésbé legyek megközelíthetetlen. Ha a rajongóim megőrülnek, mert meglátnak, mindig arra kérem őket, hogy nyugodjanak meg, nincs miért sírni, inkább csak érezzük jól magunkat. Ha viszont nem dolgozom épp, mindenki elmehet a fenébe: parókát, kalapot és kardigánt veszek, és igyekszem láthatatlan lenni. Tudom, hogy kell ezt csinálni, szóval aki lát, az csak akkor lát, amikor dolgozom."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.