Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. November 14. 10:06, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Kattant a bilincs a drogdílerek csuklóján

Kattant a bilincs a drogdílerek csuklóján

A Siófoki Rendőrkapitányság rendőrei drogdílerekre csaptak le, akiknél több száz gramm kábítószergyanús anyagot találtak.

A Siófoki Rendőrkapitányság nyomozói, felderítői és a Tab Rendőrőrs egyenruhásai, az általuk beszerzett előzetes információk alapján 2021. november 11-én a hajnali órákban Tabon és több vidéki helyszínen összehangolt akciót tartottak, amelynek során a Somogy megyei bevetési egység segítségével tizenhárom személyt fogtak el. A végrehajtott házkutatások alkalmával közel fél kilogramm kábítószer gyanús anyagot, a kábítószer termesztéshez és fogyasztáshoz használatos eszközöket, laptopokat, mobiltelefonokat, valamint közel egymillió forint készpénzt foglaltak le – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások a komplex akció eredményeként összesen 13 személyt állítottak elő, akik közül nyolc férfit és egy nőt kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, négy főt pedig kábítószer-birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók és a vizsgálók a kábítószer-kereskedelem bűntettével meggyanúsított személyek közül hat férfit őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, a többiek szabadlábon védekezhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.