Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2020. Április 23. 17:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Karantén Magic- avagy a szemfényvesztés új formája - VIDEÓ

Karantén Magic- avagy a szemfényvesztés új formája - VIDEÓ

A hazánkat is sújtó koronavírus járvány miatt az előadók is kénytelenek voltak bezárkózni, így nehézkessé vált a közönségükkel való kapcsolattartás.

Magyarország egyik legismertebb bűvésze, Lui, a szórakoztatás legújabb és jelenleg a legbiztonságosabb formáját választotta, hogy továbbra is kapcsolatban maradjon közönségével.

- Nekem minden napom arról szólt, hogy felkészüljek azokra a céges rendezvényekre, melyeket országszerte rendeztek. Most, hogy ez megszűnt arra gondoltam, hogy ugyan úgy, mint eddig szórakoztatni fogom a közönséget. – nyilatkozta a világrekorder bűvész.

Luit minden héten 18 órától láthatjuk rajongói oldalán élőben bejelentkezni, ahol hétről-hétre igyekszik különleges bűvésztrükköket mutatni közönségének.

Így történt ez az előző héten is, amikor a műsor előtt egy borosüvegbe helyezett egy fekete felkiáltó jeles papírt, amin a jóslata szerepelt. Élő adásban arra kérte rajongóit, hogy írják meg Neki melyik országba utaznának, ha nem lenne vírus, a telefonszámuk utolsó két számjegyét, valamint a kedvenc színüket. A borosüveget egy zacskóba tette és egy kalapáccsal összetörte. Az üvegszilánkok közül előkerült a fekete felkiáltójeles papír, amin hihetetlen módon ugyanazok a szavak szerepeltek, amiket a rajongói küldtek az üvegtörés előtti percekben.

Lui ezen a héten különleges húsvéti varázslatokkal készül, ami az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér. Lehet még a nyuszi is előkerül…?!

Címkék: bűvész, karantén, Lui, mágus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 13. 13:03, csütörtök | Bulvár

Sharon Stone az emlékiratain dolgozik

Emlékiratain dolgozik Sharon Stone amerikai filmsztár, a könyv márciusban jelenik meg - jelentette be a Knopf kiadó.

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.