Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Március 16. 10:40, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Judy: Maja a mindenem

Judy: Maja a mindenem

Amióta Judy kislánya Maja megszületett, minden nap arról szól a Groovhouse énekesnőjének életében, hogy őt boldoggá tegye.

Judy igyekszik az idejét úgy beosztani, hogy minél több időt tölthessen Majszival, ahogy ő becézi. Ezért elutazott a család a fővárosi nyüzsgésből, hogy együtt, tartalmas kikapcsolódásban lehessen részük.

„A koncertezések miatt nagyon mozgalmas az életünk, így arra gondoltam, hogy mediterrán élményeket keresve, elutazunk valahová hármasban. – kezdi Judy – Számomra a pihenés csak Majával együtt teljes, szóba sem került, hogy ő otthon maradna. Maja születése óriási változást hozott az életünkbe. Körülötte forog minden, és neki köszönhetően újra vannak ünnepeink is. Felnőttként már nem annyira hangsúlyos a karácsony vagy a születésnap, de Maja visszahozta a készülődés varázslatát az életünkbe.”

„Maja nagyon bátor, nyíltszívű kislány, öröm vele az utazás. – veszi át a szót Balázs, Judy férje – A Hotel Castello**** recepciójára a gurulós bőrönd tetején ülve húztam be, mosolygott is rajta mindenki. Sajnos Maja éppen az érkezésünk napján belázasodott, de hamar jókedvre derült, amikor felfedeztük, hogy a szállodában két játszóház is van. – kacsint Balázs Majszira – Legtöbbször ő itt játszott, míg mi kávéztunk a rusztikus téglafalak között.”

„Apa és lánya hihetetlenül jót szórakoztak együtt a fürdőben, - szólal meg ismét Judy – egyszerre csúsztak le a két csúszdán a medencébe, ahol én aggódva vártam őket, ugyanakkor büszke is voltam a bátorságukra. Balázs nagyon figyelmes volt velem, míg ő Majára vigyázott, addig én különböző szépségápolási kezeléseken vehettem részt. Az egyik ilyen a halpedikűr kezelés volt, ami nagyon csiklandós élmény volt számomra. – kacag fel hangosan Judy. – Kipróbáltuk a só szobát is, ami különösen jó hatással volt Maja száraz köhögésére. Délutánonként pedig nagyokat sétáltunk a siklósi vár tövében, közben fogócskáztunk és nagyokat nevettünk is.”

Judy és családja élményekben gazdagon vágtak neki ismét a hétköznapoknak, ahol Maja az oviban szívesen mesél majd az átélt kalandjairól, Judy és Balázs pedig házasságukat még jobban megerősítve, boldogan vetik bele magukat az előttük álló kihívásokba.

Címkék: Groovehouse, judy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.