Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Szeptember 17. 11:20, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Ittasan borult fel a kisbusszal – heten sérültek meg

Ittasan borult fel a kisbusszal – heten sérültek meg

A nyomozást vádemelési javaslattal fejezték be a dabasi rendőrök.

A Dabasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatott nyomozást járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V.I. román állampolgár ellen.
A nyomozás adatai szerint a 62 éves férfi tavaly december 9-én kora este Dabas külterületén a 4606-os számú úton közlekedett egy kisbusszal, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, azzal az árokba hajtott. A kisbusz ezután többször megpördült, utasai közül ketten súlyos, öten könnyű sérülést szenvedtek.
Az eljárásba bevont igazságügyi vegyészszakértő a gyanúsítottól levett vér- és vizeletminta vizsgálata során megállapította, hogy a férfi a baleset idején ittas állapotban vezette járművét.
Az ügyben folytatott nyomozást a dabasi rendőrök szeptember 15-én befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Budakörnyéki Járási Ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.