Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. December 17. 14:46, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Ismét együtt Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs

Ismét együtt Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs

Zimány Linda és a válogatott futballista, Dzsudzsák Balázs alig egy héttel a kapcsolatuk végét bejelentő cikkek után ismét egy párt alkotnak.

Bár a fiatalok egyértelműen nem erősítették meg sehol a kapcsolatukban beállt újabb változást, a jelek mind afelé mutatnak, hogy nem tudják elfelejteni egymást, és nem is nagyon akarják.

A Zimány-Dzsudzsák szappanopera újabb fejezetéhez érkezett. Néhány napja még arról szólt a fáma, hogy a híres párocska tíz hónap lángoló szerelem után elvált ágytól-asztaltól. Ma pedig már ismét arról pletykálnak, hogy a tűz kettejük közt soha nem látott lánggal ég. Bár az érintettek sem kapcsolatuk kezdetekor, sem annak végén nem akartak nyilvánosság elé állni, elfelejtették, hogy a falnak is füle van, így azt sem tudják titokban tartani, hogy ismét keresik egymás társaságát. A Best magazin egyenesen tényként kezeli újra kivirágozott szerelmüket.
"Linda nemrégiben Nagycenken, a Széchenyi kastélyban Rost Andrea adventi koncertjén volt vendég. A szervezők azt mesélték, hogy amikor a modell elfogadta a meghívást, jelezte: Balázzsal érkezik. Az sem lehetett véletlen, hogy a rendezvényt megelőző napokban Linda valósággal ragyogott. Egy szépségszalonban például örömmel mutatta azokat az SMS üzeneteket, amelyeket Balázstól kapott" - adta hírül a magazin, ahol Linda bár köntörfalazva, de mégis reagált.

- Megértem, hogy az embereket érdekli a kapcsolatunk. Balázzsal mi is olvassuk a rólunk szóló híreket, s egyiken-másikon jókat nevetünk. Az tény, hogy jóban vagyunk, sokat beszélgetünk, találkozunk. Egyelőre nem tudom, mi van közöttünk, nem is kell feltétlenül megnevezni. Jelenleg azt érzem, hogy ebből még bármi lehet - idézi a szőke modellt az Új Ász.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.