Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Február 26. 11:55, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Influenza - Újabb két kórházban tilos a látogatás

Influenza - Újabb két kórházban tilos a látogatás

A Zala Megyei Kórház belgyógyászati osztályának "J" épületében látogatási tilalmat és felvételi zárlatot rendeltek el, valamint tilos a betegek felkeresése a budapesti MH Egészségügyi Központ (Honvédkórház) központi aneszteziológiai intenzív terápiás, illetve szülészet-nőgyógyászati osztályán, továbbá a PIC részlegen - közölték az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján szerdán.

Az influenzajárvány miatt már eddig is több egészségügyi intézményben korlátozták teljesen vagy részben a látogatást.
Így tilos a betegek felkeresése a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Rendelőintézetben a szülészet-nőgyógyászaton, a csecsemő- és gyermekosztályon, valamint az aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályon, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház, valamint a nagykállói Sántha Kálmán Szakkórház valamennyi gyógyító osztályán - közölte korábban az ÁNTSZ.
Nógrád megyében a Szent Lázár Megyei Kórház valamennyi osztálya zárva van a látogatók előtt, a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetben pedig az újszülöttrészlegen, a gyermekgyógyászati, szülészet-nőgyógyászati és az infektológiai osztályon tilos a betegek látogatása.
A Fejér megyei tiszti főorvos a megye valamennyi fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményében, minden osztályára kiterjedően péntektől rendelte el a látogatási tilalmat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.