Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 23. 15:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Hoppá! Nem készíthetnek lemezt az X-Faktor sztárjai

Hoppá! Nem készíthetnek lemezt az X-Faktor sztárjai

Szerencsésnek érezhetik magukat azok, akik bejutottak az X-Faktor 12 legjobb produkciója közé. Azonban közülük is vannak, akiknek több szerepet szánt a sors.

Az országos turnén nem mindannyian, csak a mentorok két legjobb produkciója vehet részt, valamint - a tavalyi évvel ellentétben - most csakis az első öt helyezettnek adnak lehetőséget lemezkészítésre. Így a Rocktenors is lemaradt a sorban.

Tarány Tamás petíciót indított a csapat érdekében, hiszen az egyik legnagyobb rajongójuknak vallja magát.

- Szeretnék közvéleményt kutatni. Van egy csapat, akikkel mély barátságot ápolunk. Őket úgy hívják, Rocktenors. A kérdésem az lenne - amit egyesek lehet, hogy etikátlannak tartanak majd -, hogy szerintetek lenne arra igény, hogy készítsenek egy albumot? Ők azok a srácok, akik a legtöbbet daloltak a műsorban, és sajnos nincs lemezük - tette fel a kérdést rajongóinak Tarány Tamás.

A srácokat nagyon megérintette barátjuk kezdeményezése, hatalmas dolognak tartják, hogy Tomi ennyire kiáll mellettük.

- Nem gondoltuk volna, hogy valaki egy petíciót fog indítani az érdekünkben. Ráadásul amint híre ment a kezdeményezésnek, a rajongók körében szájról szájra terjedt a történet, és egyre többen alá is írták - mesélték az Új Ásznak a Rocktenors tagjai, akik nagyon vágytak arra, hogy a műsor végeztével nekik is készülhessen lemezük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.